Het theehuis van Granny’s barn is een gezellig en knus plekje om, tijdens uw (Pieterpad)wandeling of fietstocht, even op adem te komen. Bij Granny’s waant u zich even terug in de tijd. Geniet van één van oma’s vele unieke theesoorten met bijvoorbeeld een zelfgemaakte appelbol of een heerlijke plak cake! Ook zijn er onder andere verfrissende ijsjes, warme en koude broodjes, frisdrank, koffie en soep te verkrijgen. En wat dacht u van een ‘kuierplank’? Even bijkletsen onder het genot van een kaas-en-worstplankje aangevuld met heerlijke nootjes. Kortom, genoeg om even op te laden voor het vervolg van uw tocht!

Psss: Granny heeft ook heerlijke high tea’s op woe, vrij en za voor € 19,95 p.p. Met eigen gemaakte gerechtjes, zoetige hapjes en heerlijke verse theeën maken wij jouw middag speciaal! Reserveer 1 dag van te voren door:

  • even bellen 0524 – 561 174
  • mailtje naar: info@grannysbarn.nl
  • berichtje via Facebook: www.facebook.com/grannysbarndevaart12ane

Sweet & gifts

Bunzlau servies

Al meer dan 200 jaar wordt het Pools servies gemaakt. Elk onderdeel zoals mok, bord of ovenschaal wordt door gepassioneerde professionals met de hand gestempeld in Polen. Het Bunzlau servies van manufaktura is van een hoge kwaliteit en gemaakt om generaties mee te gaan. Bij Granny’s Barn hebben we diverse lijnen van dit servies. Het maakt van jouw huis een thuis!
Bunzlau servies is:

  • Vaatwasser bestendig
  • Oven en magnetron bestendig
  • Geschikt voor in de horeca

gifts

Snuisterijtjes

Verder is Granny helemaal hip met woonaccessoires met merken als: Kitchen Trend, Clayre and Eef, Gehlmann, Sass & Belle, dotcomgiftshop, Bridgewater Candle Company, Countryfield, Colmore, Hamilton Living, RJB Stone, Meander, The Go’round en Puur Zeep. Als je geen keuze kunt maken, zijn er ook kadobonnen beschikbaar!

teahouse

Ons teahouse met buitenterras biedt een gezellige en sfeervolle onderbreking tijdens bijvoorbeeld uw Pieterpad-wandeling. Of kom tijdens een fietstocht even uitrusten bij ons. Bij ons kunt u opladen. Letterlijk, want de accu van uw elektrische fiets kunt u ook bij ons opladen. Ondertussen lekker genieten van de met zorg bereide lekkernijen. Neem hier op onze site alvast een kijkje in onze menukaarten.  Heeft u speciale wensen? Vraag gerust onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Open woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor reserveringen bel 0524-561174 (let op: high tea minimaal 1 dag van te voren reserveren)

Bekijk de kaarten

klik op de kaart om de gewenste kaart te openen

kaart_Theekaart_eten-en-drinken

Hadassa hoeve zorgt

Hadassa Hoeve biedt veel mogelijkheden om de talenten van hun bewoners (jonge vrouwen van 16 tot 23 jaar) in te zetten en verder te ontwikkelen. Zij werken tijdens hun dagbesteding actief mee aan het draaiende houden van ons theehuis met buitenterras en de kadowinkel Granny’s Barn.

De komende jaren staan het verbouwen van de oude gebintenschuur tot een vergaderlocatie en bed & breakfast op de agenda. Ook het oude bakhuis zal worden gerenoveerd. De jongeren dragen actief bij aan de realisatie hiervan.

hadassa