Granny’s Barn, teahouse met kado- en snoepwinkel aan het Pieterpad. Onthaasten op het erf met een heerlijke lunch of een kuierplank. En weer even terug in de tijd in de winkel en zomaar een hele middag genieten van een  overheerlijke high tea voor maar € 18.50,-

 

Sweet & gifts

snoeppot

Ouderwets snoep

Herinner je nog duimdrop, ulevellen, stroopsoldaatjes, zouthout, hakhoning en borsthoning? Of de echte Eikel Cacao van Kraepelien & Holm? Laat je verrassen door ons aanbod. en maak kennis met de Italiaanse Sorinibonbonsballen. Granny heeft ze in 14 soorten.

gifts

Snuisterijtjes

Verder is Granny helemaal hip met woonaccessoires met merken als: Kitchen Trend, Clayre and Eef, Gehlmann, Sass & Belle, dotcomgiftshop, Bridgewater Candle Company, Countryfield, Colmore, Hamilton Living, RJB Stone, Meander, The Go’round en Puur Zeep. Als je geen keuze kunt maken, zijn er ook kadobonnen beschikbaar!

teahouse

Ons teahouse met buitenterras biedt een gezellige en sfeervolle onderbreking tijdens bijvoorbeeld uw Pieterpad-wandeling. Of kom tijdens een fietstocht even uitrusten bij ons. Bij ons kunt u opladen. Letterlijk, want de accu van uw elektrische fiets kunt u ook bij ons opladen. Ondertussen lekker genieten van de met zorg bereide lekkernijen. Neem hier op onze site alvast een kijkje in onze menukaarten.  Heeft u speciale wensen? Vraag gerust onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Open dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor reserveringen bel 0524-561174 (let op: high tea minimaal 3 dagen van te voren reserveren)

Bekijk de kaarten

klik op de kaart om de gewenste kaart te openen

kaart_Theekaart_eten-en-drinken

Hadassa hoeve zorgt

Hadassa Hoeve biedt veel mogelijkheden om de talenten van hun bewoners (jonge vrouwen van 16 tot 23 jaar) in te zetten en verder te ontwikkelen. Zij werken tijdens hun dagbesteding actief mee aan het draaiende houden van ons theehuis met buitenterras en de kadowinkel Granny’s Barn.

De komende jaren staan het verbouwen van de oude gebintenschuur tot een vergaderlocatie en bed & breakfast op de agenda. Ook het oude bakhuis zal worden gerenoveerd. De jongeren dragen actief bij aan de realisatie hiervan.

hadassa